SKYBLOCK Lansering!

SKYBLOCK LANSERING!

Vi i KommunenMC staff er kjempeglade over å endelig kunne annonsere vår nye gamemode som sikkert mange av dere har vært spente på, nemlig Skyblock!

Flere av dere har kanskje gjettet at det var denne gamemoden vi skulle ha etter et bilde i #📝sneakpeaks , men denne Skyblocken har mer en kun én fantastisk spawn som dere så vidt ser på bildet!

Lansering av Skyblock kommer til å foregå Lørdag den 17.04.2021 kl. 17.00!

@EasyMcCheesy#3301 kommer til å streame hele lanseringen live på twitch, livestreamen hans kommer i #📝streams-videoer  litt før eventet!

Utover kun den vanlige Skyblock-øyen så tilbyr vi:

– PvP Arena i /spawn

– Crates som man kan kjøpe Nøkler til (egen meny du kan kjøpe fra blir lagt til i nettbutikken vår snart)

– Premium rank funksjoner

– Vote Rewards

– Høy mulighet til endring, oppgradering og kjøp av mulighet til større øy, flere medlemmer, øy-grenser, øy-warps og mye, mye mer!

– Stort utvalg av, blokker, mat, spawnere (og mye mer) i /shop.

– Regelmessige oppdateringer og events + konkurranser

– Og mye, mye mer!

Vi gleder oss til en helt Amazing lansering sammen med dere, og håper dere gleder dere like mye som oss!

Mer Sneakpeaks vil komme i #📝sneakpeaks  frem til lansering! :blush:

(hub update vil også komme innen denne lanseringen!)

– Adrian H. | EasyMcCheesy